Over Marjolein

Enzo en Bilou wonen bij ons in Barneveld.

In mijn vrije tijd ben ik uiteraard het liefst met de honden bezig. Sowieso elke woensdag en zondag mantrailen, soms ook weekenden of meerdaagse seminars. Daarnaast ga ik graag mountainbiken of hiken en ben ik graag bezig met dingen uitzoeken over gezondheid (natuurlijk bewust eten en leven) voor mens en dier, puur omdat ik dat boeiend vind en ik het als een uitdaging zie om mijn honden de best mogelijke verzorging te bieden.

Mijn werk is het opleiden van hulphonden voor mensen in een rolstoel, epilepsie of PTSS bij Hulphond Nederland. Daarnaast ben ik gediplomeerd gedragstherapeut voor honden en geef ik privé lessen en gedragsconsulten aan hondeneigenaren. Meer hierover kun je vinden op de site van mijn hondenschool: www.alleshond.nl

Ik word door de rasverenigingen van de Hollandse herder (NHC) ingezet als gedragskeurmeester op de nestendagen, bij de Vereniging voor de Hollandse herder (VVHH) help ik bij de uitgebreide gedragstest, ik zit in de werkgroep outcross voor de Hollandse herder en ik ben zo veel mogelijk aanwezig bij fokkersvergaderingen, ledenvergaderingen en Hollandse herder evenementen. 

Mijn visie is mijn steentje te kunnen bijdrage aan het hebben van leuke, gezonde en stabiele honden, waar zowel mee gepresteerd kan worden binnen verschillende hondensporten en die daarnaast ook fijne huishonden kunnen zijn, een maatje voor het leven die zo lang mogelijk gezond blijven.

logo_ALLESHOND

Heb je vragen aan mij over het ras, interesse in een pup of gewoon leuk om te brainstormen over de fokkerij? Dat mag altijd! Je kunt mij aanspreken via facebook of stuur mij een mailtje naar mheldens@gmail.com.

Een gedachte over “Over Marjolein

 1. Hallo Frau Heldens,
  ich hoffe Sie verstehen deutsch?
  Ich bin auf der Suche nach einem Deckrüden für meine Hündin. Bei meinen Recherchen bin ich auf Ihren prachtvollen Rüden gestoßen. Er würde mir sehr gut gefallen für meine Fajola
  ( Mac Khalahann’s Fajola) und von den Blutlinien würden die Beiden sehr gut zusammen passen.
  Fajola finden Sie auf working-dog: http://de.working-dog.eu/dogs-details/945372/Mac-Khalahanns-Fajola
  Fajola würde voraussichtlich im Oktober läufig werden.
  Gerne würde ich Enzo auch einmal persönlich kennen lernen 🙂 um ihn auch in Natura zu sehen.

  Über eine positive Antwort würde ich mich sehr freuen 🙂

  Mit freundlichen Grüßen
  Silla Jadatz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s