Morgen 3 jaar!

Morgen is mijn grote vriend jarig! Hij wordt alweer 3! En ik zie dat het in Juli de laatste keer is geweest dat ik een update in zijn dagboek heb geplaatst.
Veel zullen het meeste wel op facebook voorbij zien komen, maar om zijn dagboek wat up-to-date te houden, bij deze een kleine update. In het afgelopen half jaar hebben we o.a. het VZH examen gehaald en de aanlegtest voor het schapenhoeden.


(datum klopt niet, foutje..)

Schaapjes… iehaahh… Enzo door de bocht! :voer45:
Afbeelding

Afbeelding

Zomaar wat foto’s
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Varen op een bootje
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Weekje limburg
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

‘Luid’
Afbeelding

VZH/IPO train ik niet meer en behendigheid staat ook op een erg laag pitje. We vinden het wel erg leuk, maar is niet volledig ‘ons’ ding. Ik wilde meer met neuswerk gaan doen. Ik heb gekeken bij KNPV zoekhonden verenigingen en reddingshonden verenigingen en heb enkele keren meegetraind. Ik ben zelf ook aan de slag gegaan met sorteren, puinzoeken en detectiewerk (wiet verwijzen, erg leuk :)) maar ook dat gaat even op pauze, want sinds kort mogen wij gaan meedoen met de maintrailgroepNL (www.http://mantrailing.nl)! Een kleine groep met mens-hond combinatie’s die daadwerkelijk ingezet worden door overheid en politie voor het opsporen van vermiste personen. Voor Enzo is speuren het mooiste wat er is en ik heb er onwijs veel zin in om ons volledig te gaan richten op het serieuze mantrailen, het moeilijkste onderdeel van het neuswerk. Dus dat wordt voortaan elke woensdag en elke zondag kilometers maken! :mrgreen: Omdat zoekwerk anders is dan speuren, ga ik dat even niet meer doen want dat kan verwarrend zijn, maar ik heb zo’n flauw vermoedden dat we in de toekomst nog wel verder zullen gaan met detectiewerk naast het mantrailen ;)

Nog meer gaaf Enzo nieuws: Enzo gaat papa worden! Al enkele keren is Enzo gevraagd als dekreu, maar ik als kritische reu eigenaar wil hem niet zomaar op elke teef zetten. Maar deze week kwam een aanvraag die ik een goede match vind. Gister hebben we haar ontmoet en samen gewandeld, het klikte goed tussen die twee. Casowarry’s Zetja is haar naam, ze is al loops, dat wil zeggen dat de dekking ergens volgende week (op valentijn??) zal plaats gaan vinden! Zo leuk, zouden er dan begin april kleine Enzootjes rond lopen? Ik kan niet wachten!

Zetja & Enzo

Afbeelding

Maar op dit moment van typen is Enzo wel heel erg aan het flirten met een ander, zijn grote vriendin Diva. Enzo met al die dames steeds toch, heb ik je zo opgevoed? ;)

Afbeelding

Afbeelding

Morgen 3 jaar, in de bloei van zijn leven… een dekking en veel uren speurwerk in het vooruitzicht… zijn leventje is aardig volmaakt, of niet dan? :wink:

Een gedachte over “Morgen 3 jaar!

  1. Wat een mooi plaatje die 2 samen, wat zullen dat knapperds worden
    Kunnen niet wachten om op kraamvisite te gaan
    Ben en Marion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s