Het herstel van Enzo..

Bedankt allemaal voor de lieve woorden en het medeleven, ik ben allang blij dat mensen mij gewoon sterkte kunnen wensen met het herstel van Enzo en dat het geen ´sterkte met het verlies´ is..

Alleen het herstel.. gaat moeizaam. In vergelijking met het filmpje van een paar dagen terug is er absoluut geen vooruitgang te zien helaas. Hij gaat niet los in de tuin, mag niet opspringen (en als hij dat al doet helpen we hem met landen), hij gaat alleen maar paar keer per dag 2 rondjes in de tuin heen en weer met ons zodat hij even kan plassen en voor de rest ligt hij voornamelijk in zijn ren of als hij rustig is mag hij buiten zijn ren een beetje ‘scharrelen’ of liggen. Maar het enige wat hij wilt is spelen, gek doen en rennen, en al voelt hij die pijn echt wel, als het aan hem ligt deed hij dat ook gewoon al hinkelend. We proberen hem bezig te houden met hersenwerk, botjes, kong, clickersessies en noem maar op..

Even van het zonnetje ‘genieten’ waarbij hij moet blijven liggen. Enzo moppert.. ‘moeten blijven liggen is echt niet leuk hoor!’

Beetje bezig houden met clickeren.. ‘zakdoekje zwaaien’
(Met dat ‘een uurtje later’ bedoelde ik mee ‘na n uurtje pauze’ voordat mensen denken dat k een uur door ging, haha. Gewoon 2x 10 minuutjes)

En zojuist heeft Enzo heerlijke, mooi bevleesde hertenribben op. Zijn pijnlijke schouder is hier te zien, die ontlast hij mooi in deze houding. Maar soms gaat hij er ook op liggen, krijst dan bij het neerploffen (dat doet hij helaas nog altijd even lomp) en blijft dan gewoon liggen… :(
Normaal krijgt hij zijn eten buiten, maar omdat het lopen moeizaam gaat krijgt hij het lekker in zijn ren. Op dit filmpje is ook een niet in scene gezette demonstratie te zien dat hij geen baknijt heeft, hij eet rustig in het zelfde tempo verder als ik zijn tuig af doe ;)

Hier ligt hij bijvoorbeeld op zijn pijnlijke schouder te slapen.. ik kan mij niet voorstellen dat dat lekker ligt… al is zijn schouder niet meer dik aan de buitenkant, het meest gevoelige lijkt aan de binnenkant, ten hoogte van zijn borst, van zijn rechtervoorpoot te zitten..

Afbeelding

Zijn wondjes onder zijn neus en op zijn kin zijn trouwens brandwonden, er beginnen nu blaren op te komen.. of hij is daarmee over de grond gegaan in een hard tempo, of iets heets van de auto aangeraakt..
De overige schaafwondjes die hij had zijn allemaal weg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s