Enzo 9 en 10 weken

Het is tijd voor een nieuwe update! Het gaat ook allemaal zo snel, Enzo is inmiddels alweer bijna 11 weken (donderdag).

Sinds het laatste bericht heeft Enzo weer veel meegemaakt. Zaterdag 14 april zijn we uit eten geweest en Enzo ging gewoon lekker mee, hij heeft heerlijk onder de tafel liggen slapen. De dag daarna zijn we op visite geweest bij vrienden van ons die heel veel diertjes hebben, waaronder 2 katten en 3 kleine maar drukke hondjes. Even vond Enzo het eng, maar al snel was hij aan het spelen met deze 3. Als honden zijn kant op komen rennen of hem achterna, blijft hij erg spannend vinden.  De katten liepen voorbij maar keek hij niet echt naar, perfect dus.

Ook zijn wij dinsdag ochtend naar puppieles geweest. Waarom ga jij naar puppieles vragen de meeste zich af, als ik het vertel ‘dat kun je zelf toch wel?’ Nou, gewoon omdat ik het leuk vind! Het is goed voor socialisatie en omdat ik een hondenschool uitgezocht heb waarvan ik overtuigd ben waar ik zeker wat bij kan leren. Al is deze hondenschool wel 3 kwartier rijden, maar dan heb je ook wat. Hondenschool de Laar in Arnhem, mooie hondenschool en Jolein is net zo gedreven met honden als wij zelf zijn, er leuk!

Donderdag zijn we voor de parvo enting bij Tannetje geweest. Ze vond hem er goed uitzien, lekker open van karakter en het prikje merkte hij niet eens. Hij vond het veel te gezellig bij Tannetje. Over een paar weekjes gaan we nog eens langs om te titteren, even kijken of hij de DHP enting nog nodig heeft.

Het weekend heeft Enzo veel nieuwe honden leren kennen. Vrijdag tot zaterdag was oppashond Noa bij ons, een terveurense herder die zich niks aantrok van een springende pup om dr heen. Zaterdag op zondag hebben we een nachtje bij ons vaste oppasadres gelogeerd van onze grote vriend Rudolf, teckels, griffon vandeen, konijnen, geiten, ezels, alpaca’s en een alpaca jong van een dag oud. Met alles heeft Enzo kennis gemaakt en vooral met 1 van de teckels heeft hij heel leuk mee gespeeld. Alleen Rudolf was niet erg sociaal naar Enzo, dus die hebben we even uit elkaar gehouden, even wachten tot Enzo iets groter is voordat hij onderste boven gelopen wordt door deze reus.

Gister was Enzo de hele dag mee naar school. Voordat we gingen even goed gewandelt en moe gemaakt en dat plan heeft gewerkt. Hij heeft grotedeels heerlijk op zijn kleedje geslapen. Ook te danken aan enkele keren plaatsoefeningen om zijn plaats heel leuk te maken, dus hij ligt er graag.

Gisteravond was ook nog een beleving voor Enzo. Zijn grote broer Benji sprong een klein slootje over en daar wilde hij achterna. Wij hadden het nooit verwacht, maar het lukte hem ook nog. Alleen toen moest hij ook nog terug. Toen dacht hij over water te kunnen lopen.. niet dus  :mrgreen:  Brr dat was schrikken voor hem. Haha.

Foto’s mogen natuurlijk niet ontbreken:

9 weken…

Zalmpje eten

Stoeien met Benji

Netjes mee lopen

Ik samen met onze 2 knappe mannen

10 weken… 1 oortje staat  😀

Hij vindt deze mat ergg leuk

Lekker samen met t vrouwtje lui doen

Bij oppasadres

Op school

Lekker in de tuin, beide oortjes staan!

Eendkarkas eten

2 gedachten over “Enzo 9 en 10 weken

  1. Wat een knappe kerel.
    Zal blij zijn als ik hem volgende week weer lekker kan knuffelen, en natuurlijk ook zijn grote broer. Want we missen ze wel hoor.
    Groetjes en een knuffel
    Mam en Ben

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s