Dag 2

Wat zijn wij trots op het hummeltje! Deze nacht is hij de hele nacht stil geweest en weer netjes zijn rennetje schoon gehouden!

Het was een spannende dag vandaag met veel prikkels. Het begon al gisteravond; ’s avonds naar een vriendin om daar een oppashondje op te halen. Een cocker genaamd Kaatje. Door omstandigheden kon zij dit oppashondje er even niet bij hebben dus Kaatje blijft een paar daagjes bij ons logeren. Ze is een speels en heel sociaal hondje dus heel leuk voor Enzo. Al vond Enzo haar bij het begin wel even spannend, maar weg lopen doet hij niet hoor, nee hij is stoer genoeg om te gaan blaffen. Maar al snel merkte hij dat Kaatje een leuk speelmaatje is.

De auto vind hij echt geen enkel probleem, zodra we de straat uit rijden slaapt hij al  :mrgreen: Zo ook vanmorgen toen we naar de camping gingen waar mijn ouders altijd kamperen. Een heerlijk plekje midden in soesterduinen. Daar heeft hij kennis gemaakt met mijn ouders, broer en schoonzus, die Enzo natuurlijk allemaal heel schattig vonden. Enzo heeft daar lekker zijn eigen gangetje kunnen gaan, er was ook zoveel te snuffelen in het bos. Natuurlijk zijn we ook even de zandvlakte op gelopen voor wat foto’s.

Eenmaal weer thuis heeft Enzo een uurtje geslapen en toen kwam er al weer visite met hun zoontje die graag wilde spelen met de honden. We hebben van deze mensen hele leuke cadeautjes gekregen; een voerbak met ‘Enzo’ erop, een deken met naam en een snoeppot met ‘BENJI ENZO’  😆

Benji heeft al paar keer voorzichtig gespeeld met Enzo, dus daat gaat goed komen!  :voer5: Nu ligt het kereltje lekker in zijn rennetje te slapen, heeft hij hard nodig na al deze indrukken.

Zou hij zich al een beetje thuis voelen?

Zandvlakte

*in love*

Mijn vader met t kereltje

En mijn moeder

*smelt*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s