Onze nieuwe pup is er!

Gister was het dan eindelijk zo ver, we hebben onze kleine man opgehaald!! Hij is 8 weekjes oud en zijn naam is Enzo.

Nadat de fokster afscheid van hem had genomen moesten we nog 2 uur met de auto naar huis. Enzo zat bij mij op schoot en vond het allemaal maar wat intressant. Vooral verkeersborden en dingen die boven hem langs kwamen. Hij werd wel misselijk van de spanning en bewegingen van de auto waardoor hij 2x heeft gespuugd, maar gelukkig waren we daar op voorbereid met handdoeken. En tegen het einde aan was hij lekker vrolijk en ontspannen.

Eenmaal thuis aangekomen heeft hij kennis gemaakt met Benji in de tuin. Benji moet er nog niet veel van hebben en heeft dat ook laten weten toen Enzo druk om hem heen aan het dartelen was. Maar dat draait wel bij, we dwingen niks op en beide honden hebben hun eigen plekje. We laten ze voorlopig nog niet zonder toezicht samen. Enzo hersteld snel van alle indrukken en gaat lekker op onderzoek uit.

’s middags en ’s avonds heeft Enzo penslappen gehad. Die gingen er met smaak in! ’s avonds een wandelingetje buiten. Los mee laten lopen, doet hij heel netjes. Zijn naam kent hij natuurlijk nog niet, maar op ‘puppie’ reageerd hij heel goed 😀

’s nachts heeft Enzo het goed gedaan. Wij hebben beneden geslapen waar ook zijn rennetje staat. Om 12 uur en om 3 uur ’s nachts heeft hij in de tuin geplast. Zijn rennetje heeft hij schoon gehouden en heeft op paar kleine concertjes na (drammen en miepen kan ie heeel goed  😆 ) heerlijk geslapen.

Wij zullen onze handen vol hebben aan deze klein knuffelkont, maar we zijn heeeel blij met hem!!

Slaapkamer van Enzo waar hij ook zijn eten e.d. krijgt.

Voorzichtig samen spelen, dan vind Benji het wel gezellig

Vermoeiend, al die indrukken

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s